Home Algemeen Literatuur Boekentip: Ambulancezorg, altijd in beweging

Boekentip: Ambulancezorg, altijd in beweging

1087
0

De Nederlandse ambulancezorg is altijd in beweging. Onbekende situaties, nieuwe ontmoetingen, en steeds veranderende richtlijnen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is voor de duizenden ambulancezorgprofessionals die dagelijks actief zijn.

In Ambulancezorg altijd in Beweging geeft Reggie Diets een unieke blik op de uitdagingen van de huidige ambulancezorg, vanuit het perspectief van de ambulancezorgprofessionals. Puttend uit eigen ervaring laat hij zien dat iedere dag kan eindigen in een verlies of een redding, dat het vroeger niet altijd per se beter was, en dat de wereld van de ambulancezorg geen enkele dag hetzelfde is.

Reggie Diets heeft na vijfentwintig jaar zijn werk als ambulanceverpleegkundige verruild voor een aanstelling als Manager Onderwijs Ambulancezorg. Daarnaast is hij actief als Officier van Dienst Geneeskundig, Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg en is hij parttime universitair docent aan een faculteit Geneeskunde.

Het boek is te bestellen op rfdiets.nl.

 

Wil jij kans maken op het boek

We hebben één exemplaar ontvangen om te verloten onder onze lezers, wil jij kans maken op dit boek vul dan dit formulier in.

Je kunt meedoen tot 20 mei 2020, de winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht.

Vorig artikel2020: Nederland opnieuw bezet!
Volgend artikelDrie centralisten over hun werk in coronatijd: “Er samen een weg in vinden”
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.