Home Algemeen Literatuur Boekentip: Ambulancezorg, altijd in beweging

Boekentip: Ambulancezorg, altijd in beweging

1060
0

De Nederlandse ambulancezorg is altijd in beweging. Onbekende situaties, nieuwe ontmoetingen, en steeds veranderende richtlijnen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is voor de duizenden ambulancezorgprofessionals die dagelijks actief zijn.

In Ambulancezorg altijd in Beweging geeft Reggie Diets een unieke blik op de uitdagingen van de huidige ambulancezorg, vanuit het perspectief van de ambulancezorgprofessionals. Puttend uit eigen ervaring laat hij zien dat iedere dag kan eindigen in een verlies of een redding, dat het vroeger niet altijd per se beter was, en dat de wereld van de ambulancezorg geen enkele dag hetzelfde is.

Reggie Diets heeft na vijfentwintig jaar zijn werk als ambulanceverpleegkundige verruild voor een aanstelling als Manager Onderwijs Ambulancezorg. Daarnaast is hij actief als Officier van Dienst Geneeskundig, Algemeen Commandant Geneeskundige Zorg en is hij parttime universitair docent aan een faculteit Geneeskunde.

Het boek is te bestellen op rfdiets.nl.

 

Wil jij kans maken op het boek

We hebben één exemplaar ontvangen om te verloten onder onze lezers, wil jij kans maken op dit boek vul dan dit formulier in.

Je kunt meedoen tot 20 mei 2020, de winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht.