Home Algemeen Algemeen Bijeenkomst CAO Ambulancezorg

Bijeenkomst CAO Ambulancezorg

1071
0

CNV Publieke Zaak en Abvakabo FNV houden op 18 juni een bijeenkomst om met leden te praten over de nieuwe CAO Ambulancezorg.

Aan het einde van dit jaar loopt de huidige CAO Ambulancezorg af! Het lijkt nog ver weg, maar de bestuurders van de vakbonden treffen nu al  de voorbereidingen voor de komende CAO- onderhandelingsgesprekken.

CNV Publieke Zaak en Abvakab0 FNV willen haar leden graag betrekken bij die gesprekken. Daarom ben je van harte uitgenodigd om mee te denken en te praten!

De besprekingen voor de nieuwe CAO Ambulancezorg gaan eind van dit jaar van start. Wij verwachten geen gemakkelijke gesprekken. Zowel de werkgever(s) als de vakbonden hebben eigen wensen en inbreng. Om ook zoveel mogelijk wensen en inbreng van leden te horen, wordt er een gezamenlijke bijeenkomst van CNV Publieke Zaak en Abvakabo FNV gehouden. “Wij willen je graag in de gelegenheid stellen met vragen en ideeën te komen. Voor ons zijn jouw ideeën onontbeerlijk om ons een beeld te vormen van wat er in de sector speelt”, zegt CAO bestuurder Marco Dons van CNV Publieke Zaak.

CNV Publieke Zaak en Abvakabo FNV nodigen je daarom uit:
Datum: woensdag 18 juni 2014
Tijdstip: 13.00 – 16.00 uur
Locatie: Zalencentrum NDC Den Hommel, Kennedylaan 9, 3533 KH Utrecht

Voor aanmelding, neem contact op met je eigen vakbond !

Vorig artikelDirect naar een traumacentrum?
Volgend artikelDefensie rijopleiding en RAV Brabant-Zuidoost sluiten convenant
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.