Home Algemeen Algemeen Bekende Nederlanders mee op de ambulance?

Bekende Nederlanders mee op de ambulance?

2725
0

Medio november 2014 start er op TLC een nieuw TV programma. In ’24 uur op de ambulance’ rijdt per aflevering een BN’er mee. Dit is elke aflevering in een andere regio. De BN’er wordt bij alles betrokken, er komt van alles voorbij.  Van een gebroken arm tot een ongeluk of een hartstilstand. Het programma is een ode aan de hulpverleners in Nederland die regelmatig met agressie en geweld te maken krijgen in hun werk.

De bekende Nederlanders die 24 uur op de ambulance meedraaien zijn o.a. Katja Schuurman, Barry Atsma, Isa Hoes en Daphne Bunskoek. Het programma wordt media november 2014 uitgezonden bij TLC op de maandagavond om 21.00 uur.

Volgens TLC zijn er een aantal regio’s die een toezegging hebben gedaan om mee te werken aan dit TV programma. Een korte inventarisatie van AmbulanceBLOG.nl heeft echter niet kunnen achterhalen welke regio’s dit zijn. Het voorgenomen TV programma is overigens geen onderdeel van de recent gelanceerde campagne “de mensen van de ambulance” van Ambulancezorg Nederland (AZN).

 

Vorig artikelAmbulancezorg in de “praktijk” trainen
Volgend artikelKartsana, elektronisch brancard
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.