Home Vacatures Bachelor Medische Hulpverlener Ambulancezorg

Bachelor Medische Hulpverlener Ambulancezorg [Zuid Limburg]

357
0

De GGD Zuid Limburg beschermt, bewaakt en bevordert de gezondheid van alle Zuid-Limburgers, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare positie. Daarmee wil de GGD eraan bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, actief kan deelnemen aan de samenleving. De GGD staat dicht bij de mensen om te achterhalen wat zij nodig hebben om gezond te leven en vitaal en zelfredzaam te blijven. De GGD doet dit namens de 18 Zuid-Limburgse gemeenten.

De gezondheid van de Zuid-Limburgers staat centraal. Daarom vindt de GGD het belangrijk dat alle medewerkers in elk geval klantgericht, resultaatgericht en flexibel zijn en blijven leren hoe zij hun werk nog beter kunnen doen.

De afdeling
De afdeling Acute Zorg bestaat uit de ambulancezorg, de meldkamer ambulancezorg en de Geneeskundige HulpverleningsOrganisatie in de Regio (GHOR). Als er acuut levens in gevaar zijn, maar ook als de secondes minder tellen, levert deze afdeling de best mogelijke zorg afgestemd op de behoefte van de patiënt. Dat geldt voor de dagelijkse geneeskundige hulp, maar ook voor crises en rampen. Samenwerking met andere zorg- en hulpverleners is hierbij heel belangrijk.

Wij zijn continu op weg om de beste zorg te leveren.
Deskundig, veilig, betrouwbaar, tijdig!

Functieomschrijving
U start als trainee Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH) Ambulancezorg. Als BHM Ambulancezorg verleent u ambulancezorg aan patiënten en stelt een werkdiagnose. U bepaalt de noodzakelijke handelingen en voert deze uit conform het Landelijk Protocol Ambulancezorg. De verantwoordelijkheid is groot: de BMH Ambulancezorg moet medische beslissingen nemen en snel kunnen handelen. De samenwerking met de ambulancechauffeur en met ketenpartners is erg belangrijk. Er is bijvoorbeeld veel contact met huisartsen, brandweer, politie en medewerkers van de spoedeisende hulp.

Functie-eisen

 • U bent in het bezit van een BMH-diploma Acute zorg met bij voorkeur uitstroomprofiel Ambulancezorg of anders uitstroomprofiel SEH of Anesthesie of een onderwerp direct passend bij de ambulancehulpverlening.
 • U wilt werken en leren combineren.
 • U bent geregistreerd in het kwaliteitsregister van de NVBMH.
 • U bent in het bezit van rijbewijs B.
 • U beschikt over goede sociale vaardigheden, empathisch en analytisch vermogen.
 • U bent een teamplayer, bereid om in roosterdienst te werken en hebt een flexibele instelling.
 • U bent bereid om na afronding van u traineeship in onze regio te blijven werken.

Ambulancezorg is een dynamische sector met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden waaraan hoge eisen gesteld worden. We zijn op zoek naar een professionele collega die zich naast zijn functie als Bachelor Medische Hulpverlener Ambulancezorg vanzelfsprekend inzet en meewerkt aan (neven)taken ten behoeve van de afdeling Acute Zorg.

U bent bereikbaar voor zowel de reguliere als de opgeschaalde situatie.

Positie
De GGD Zuid Limburg biedt u de mogelijkheid een 9-maanden durend traineeship te doorlopen met het doel om daarna, bij gebleken geschiktheid, zelfstandig als BMH Ambulancezorg te kunnen functioneren binnen de GGD.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarisniveau: schaal 9;
 • Minimum salaris: € 2.245,- bruto per maand (aanloopschaal);
 • Maximum salaris: € 3.691,- bruto per maand (functieschaal);
  Het genoemde salaris is gebaseerd op een volledige werkweek en afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring;
 • Dienstverband: tijdelijke aanstelling voor de duur van 9 maanden (traineeship), aansluitend als BMH AmbulanceZorg een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

De cao Ambulance Zorg is van toepassing.

De GGD Zuid Limburg hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Naast een uitdagende en stimulerende werkomgeving biedt de GGD daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer een eindejaarsuitkering, koop en verkoop van verlof, flexibele werktijdenregeling, studiefaciliteiten en ouderschapsverlof.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor deze vacature, dan ontvangen wij graag uiterlijk zaterdag 15 september 2018 een motivatiebrief met CV via personeelszaken@ggdzl.nl.

De procedure bestaat uit de volgende onderdelen. Een kennismakingsgesprek, twee meeloopdagen, de talentenmotivatie-analyse (TMA) inclusief het terugkoppelgesprek, een 2e gesprek met de selectiecommissie over de resultaten van de TMA, het arbeidsvoorwaardengesprek, de medische keuring, de referentiecheck bij de huidige en/of vorige werkgevers en de VOG-check.

Meer informatie over de functie
ROC:                      de heer Paul Robbertz
Telefoonnummer:    088-8805705
Bereikbaarheid:       Maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Meer informatie over de sollicitatieprocedure
PTO-adviseur:         Har Tegelaers
Telefoonnummer:    088-8805558
Bereikbaarheid:       Dinsdag, woensdag en vrijdag

Bachelor Medische Hulpverlener Ambulancezorg [Zuid Limburg]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here