Home Algemeen Algemeen Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond; Met het beste materieel op pad!

Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond; Met het beste materieel op pad!

1099
0

Een bijzonder moment eind april op onze post in Barendrecht. Daar werden de handtekeningen gezet onder de contract ondertekening van maar liefst 43 nieuwe ambulances. “Onder andere de inbreng van collega’s is erg belangrijk geweest bij deze nieuwe aanschaf. Ik ben trots op het eindresultaat. Onze collega’s gaan met het beste materieel op pad, aldus Arjen Littooij.”

De ambulance van RAV-Oost hebben wij als goed voorbeeld mogen gebruiken. Op een aantal punten hebben wij het voertuig aangepast en naar onze eigen inzichten verbeterd. Als alles volgens planning verloopt kunnen we dit jaar nog de eerste wagens op de weg verwachten.

 

bron: VRR.nl

Vorig artikelPatiënten zeer positief over ambulancezorg
Volgend artikelBoter bij de vis…
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.