Home Algemeen Algemeen Ambulancezorg daarvoor staan wij met elkaar borg!

Ambulancezorg daarvoor staan wij met elkaar borg!

383
0

Is het origineel om rond deze tijd van het jaar iets te gaan vertellen met een gedicht, gelukkig voelen we ons niets verplicht.

Een extra waardering naar al onze ambulance collega’s deze week in de late en nachtdienst, zo bewijzen ze ook de mensen die in de avond en nacht hulp nodig zijn een dienst.

Als je ons ziet rijden we met de sirene en zwaailampen aan, vragen we je daarop goed te reageren voortaan.

Een juiste waardering voor onze ambulancecollega´s is niet meer dan normaal, waardering moet worden uitgesproken voor de hulp die we bieden dat vinden we toch allemaal.

Niet iedereen kan of laat dit direct blijken, gelukkig maken wij geen verschil tussen armen en rijken.

Wij zijn trots zijn op dit beroep, we zijn paraat, altijd klaar voor hetgeen er komen gaat.

We staan altijd klaar voor hetgeen er komen gaat, daarover bestaat geen discussie we staan immers altijd paraat.

In de meldkamers werken we samen aan de juiste triage en de juiste zorg, het motiveren en het aansturen daarvoor staan onze centralisten borg.

Het afgelopen jaar is er veel te doen over triage en onderzoek, in Friesland kan er nu een ambulancehelikopter worden ingezet bij een oproep.

Samenwerken doen we niet alleen maar ook samen met andere hulpverleners uit de keten, samen en samenwerken maakt ons sterk dat jullie dat weten!

Bedankt collega´s en ketenpartners.

Team ambulanceblog

Vorig artikelEen verdacht pakketje…
Volgend artikelPijnmedicatie: Wat, wanneer en hoe…?
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.