Home Vacatures ambulanceverpleegkundige

ambulanceverpleegkundige [Haarlem]

230
0

Professionele zorg voor een goede volksgezondheid, nu en in de toekomst

De sector Ambulancezorg is op zoek naar een teamgerichte en enthousiaste:

ambulanceverpleegkundige
voor 24-36 uur per week in Haarlem

Jouw werkzaamheden
• Je vormt samen met de ambulancechauffeur de bemanning van een ambulance
• Je begeleidt patiënten en familie bij spoedeisende en niet-spoedeisende ambulancezorg
• Je voert medisch technische handelingen uit volgens het Landelijk Protocol Ambulancehulpverlening
• Je zorgt voor een volledige en adequate verwerking van ambulancezorggegevens
• Je bent bereid naast het reguliere werk de Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen (GHOR) te versterken

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor ontwikkeling op een afdeling met gedreven medewerkers. De organisatie is volop in ontwikkeling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.691,- (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Het salaris wordt
aangevuld met een onregelmatigheidstoelage en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris – conform sector CAO Ambulancezorg.

Wij vragen
Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma AMBAC-ambulanceverpleegkundige. Daarnaast heb je het diploma verpleegkundige A of HBO-V (BIG-geregistreerd) en een opleiding anesthesie, SEH opleiding en/of IC/CCU. Je bent in het bezit van rijbewijs B. De collega die wij zoeken is stressbestendig, collegiaal en heeft inlevingsvermogen. Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor.

We vragen tevens bereidheid om een functie te vervullen in de crisisbeheersingsorganisatie. Je treedt dan op als functionaris bij grootschalige ongevallen en/of rampen. Dit kan (afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties) nader bepaald worden. Het draaien van beschikbaarheidsdiensten behoort in dat geval tot de mogelijkheden.

Onze organisatie
GGD Kennemerland bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim half miljoen inwoners van de Veiligheidsregio Kennemerland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers
en bestaat uit Algemene Gezondheidszorg, Jeugdgezondheidszorg, Ambulancezorg en het bureau
GHOR. Samen voeren wij een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische
milieukunde. GGD Kennemerland is onderdeel van de Veiligheidsregio Kennemerland. Meer informatie vind je op onze website www.ggdkennemerland.nl.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Reageer voor 20 april aanstaande via www.werkenbijdevrk.nl
Neem voor vragen over de functie contact op met mevrouw Zuurmond, teammanager Ambulancezorg
(telefoonnummer 06-12975902).


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. Interne kandidaten hebben voorrang op de functie.

ambulanceverpleegkundige [Haarlem]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here