Home Vacatures Ambulanceverpleegkundige

Ambulanceverpleegkundige [Haarlem]

14
0
GGD Kennermerland

Professionele zorg voor een goede volksgezondheid, nu en in de toekomst

De sector Ambulancezorg is op zoek naar een teamgerichte en enthousiaste:

Ambulanceverpleegkundige
(of verpleegkundige die op opleiding willen volgen)

voor 24-36 uur per week in Haarlem

GGD Kennemerland levert hoogwaardige en verantwoorde ambulancezorg en zijn een proactieve, betrouwbare en samenwerkingsgerichte partner binnen de RAV Kennemerland (RAV). Wij bieden onze medewerkers een uitstekende opleidings- loopbaan- en gezondheidsbeleid. Daarnaast stimuleren wij de eigen verantwoordelijkheid van iedere medewerker.

RAV Kennemerland verzorgt 24 uur per dag het ambulancevervoer en wordt samen gevormd met de Meldkamer Ambulancezorg Noord Holland. GGD Kennemerland verzorgt met 10 ambulances, 1 Midden Complexe ambulance, 1 Rapid Responder en een OvD-G voertuig en 70 medewerkers het ambulancevervoer binnen Kennemerland. Meer informatie vind je op onze website www.ggdkennemerland.nl.

Jouw werkzaamheden

  • Het verrichten van zowel spoed-als besteld vervoer
  • Behandeling, stabilisering en bewaking van ongeval- en acuut zieke patiënten ter plaatse en tijdens vervoer
  • Begeleiden van patiënten en hun familie ter plaatse en tijdens vervoer
  • Uitvoeren van diverse taken binnen de reguliere/dagelijkse bedrijfsvoering
  • Op verzoek stand-by staan bij grootschalige evenementen of hulpverleningen
  • Zorg dragen voor volledige en adequate invulling en verwerking van het elektronische ritformulier

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor ontwikkeling op een afdeling met gedreven medewerkers. De organisatie is volop in ontwikkeling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.798,- (FWG schaal 60) bij een 36-urige werkweek. Ongediplomeerde kandidaten worden gedurende de opleiding ingeschaald in een aanloopschaal. Het salaris wordt aangevuld met een onregelmatigheidstoelage en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld en een eindejaarsuitkering, beiden 8,33% over het bruto jaarsalaris – conform CAO sector Ambulancezorg.

Wij vragen

  • Diploma verpleegkundige (niveau 4/5)
  • Diploma ambulanceverpleegkundige AMBAC/AZN-diploma of de bereidheid deze opleiding te volgen
  • Geldige BIG registratie, aangevuld met een CZO-erkende opleiding (CCU, IC, SEH/anesthesie)
  • Rijbewijs B

De collega die wij zoeken is stressbestendig, collegiaal en heeft inlevingsvermogen. Ook beschik je over een gezonde dosis humor.

Daarbij vinden wij de volgende competenties belangrijk: persoonlijk leiderschap, zelfsturing, goede sociale en communicatieve uitdrukkingsvaardigheid, plannen en organiseren, integriteit, collegialiteit, goede samenwerking en leervermogen.

We vragen tevens bereidheid om een functie te vervullen in de crisisbeheersingsorganisatie. Je treedt dan op als functionaris bij grootschalige ongevallen en/of rampen. Dit kan (afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties) nader bepaald worden. Het draaien van beschikbaarheidsdiensten behoort in dat geval tot de mogelijkheden.

Voor je begint

Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega’s, een meerijddienst, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Zo gaan we samen goed van start.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Wij ontvangen dan graag vóór 1 september 2021 een actueel cv en een motivatiebrief, waarin je aangeeft wat jou aantrekt in de functie, waar je focus ligt en wat je inspireert. Wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die binnenkomen via www.werkenbijdevrk.nl.

Neem voor vragen over de functie contact op met mevrouw Esther te Bos, teammanager Ambulancezorg, telefoonnummer 06-55285930 (vakantie van 23/7/2021 tot 23/8/2021), of met mevrouw Odette de Winter, managementondersteuner, telefoonnummer 06-55435896 (bereikbaar op woensdag en donderdag).

Onze organisatie

Veligheidsregio Kennemerland (VRK) werkt voor negen gemeenten in de regio. Zij bestaat uit GGD (waaronder Ambulancezorg, de Brandweer, veiligheidsbureau, Veilig Thuis, landelijke Meldkamer Samenwerking Noord-Holland en de ondersteunende afdelingen. Er werken circa 1200 medewerkers (inclusief vrijwilligers). Het verzorgingsgebied van de VRK telt ruim een half miljoen inwoners. Met Tata steel, het Noordzeekanaal en Schiphol is de VRK een van de meest risicovolle veiligheidsregio’s in Nederland. Wij willen ons ontwikkelen naar het regionale kennis-en expertisecentrum voor fysieke veiligheid en publieke gezondheid in Kennemerland. Ons handelen reflecteert wat wij als VRK(-ers) willen uitstralen; professioneel, collegiaal, klantgericht en betrouwbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here