Home Vacatures Ambulanceverpleegkundige

Ambulanceverpleegkundige [GGD Haaglanden]

364
0
Wij zoeken collega’s
Werken als ambulanceverpleegkundige in de regio Haaglanden?

De Ambulancezorg van GGD Haaglanden biedt 24-uurs ambulancehulpverlening aan acuut zieken en ongevalsslachtoffers. Daarnaast leveren we geneeskundige hulp bij ongevallen en rampen.

Het vak van ambulanceprofessional is prachtig. Samen met de ambulancechauffeur bemenst u een ambulance en vormt u een hecht en sterk team. Naast het verzorgen, behandelen en vervoeren van mensen in de ambulance, is ook ‘eerste hulp, geen vervoer’ een belangrijk deel van uw werk. Met uw specialistische kennis en ervaring speelt u een belangrijke rol in de keten van zorg voor de patiënt.

Werken in een dynamische regio

Scheveningen tot het Westland. Den Haag is een unieke stad: regeringscentrum én mooie stad achter de duinen, met typisch Haagse zaken als Prinsjesdag, Life I Live, Parkpop, het Scheveningse strand, ADO Den Haag en regelmatig manifestaties en demonstraties. Dit alles maakt het werken bij de Ambulancezorg GGD Haaglanden uniek.

Onze eigen mensen aan het woord

Wilt u een goed beeld krijgen van het werken als ambulanceprofessional? Bekijk dan deze drie korte films. Hierin komen 2 ervaren ambulancemedewerkers en een BMH stagiair aan het woord, die met grote betrokkenheid over hun vak/studie praten.

U bent als ambulanceverpleegkundige/BMH in staat om:

 • complexe verpleegkundige en geprotocolleerde medische zorg te verlenen
 • respectvol en duidelijk te communiceren met patiënten en betrokkenen
 • onder sterk wisselende omstandigheden en onder grote druk te handelen
 • in teamverband te werken en aanwijzingen te geven aan de ambulancechauffeur
 • de registratie en administratie van patiënten en behandelingen zorgvuldig uit te voeren
 • patiënten gereed te maken voor vervoer naar ziekenhuis
 • snel, veilig en adequaat te werken
 • uzelf te blijven ontwikkelen door scholing en training

U bent in het bezit van:

 • een diploma verpleegkundige niveau 4/5, aangevuld met een CZO geaccrediteerde specialisatie SEH, IC, CCU of Anesthesie.
 • een afgeronde BMH studie
 • klinische ervaring op genoemde gespecialiseerde terreinen.
 • een afgeronde opleiding ambulanceverpleegkundige aan de Academie voor Ambulancezorg (AMBAC) of de bereidheid die te halen.
 • BIG-registratie

Een medische keuring en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband.

CAO en salaris

Op de functie is de Sector CAO Ambulancezorg van toepassing.

Het salaris is conform schaal 9 (maximaal € 3.636,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast geldt een onregelmatigheidstoeslag.

Direct solliciteren

Mail uw motivatie met curriculum vitae naar ivette.koeiman@ggdhaaglanden.nl, personeelsadviseur Ambulancezorg GGD Haaglanden.

Wilt u meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Rob van de Wal, teamleider Ambulancezorg, telefoon 06 52 48 50 10 of mail naar rob.vandewal@ggdhaaglanden.nl.

Meer informatie:

De Ambulancezorg van GGD Haaglanden maakt deel uit van de Regionale Ambulance Voorziening Haaglanden (RAVH) en is onderdeel van de dienst Onderwijs, Cultuur en Welzijn van gemeente Den Haag.

Ambulanceverpleegkundige [GGD Haaglanden]
Beoordeel dit artikel