Home Vacatures Ambulancechauffeur

Ambulancechauffeur [Haarlem]

769
0

Professionele zorg voor een goede volksgezondheid, nu en in de toekomst

De sector Ambulancezorg is op zoek naar een teamgerichte en enthousiaste:

ambulancechauffeur
voor 32-36 uur per week in Haarlem

Jouw werkzaamheden

  • Je begeleidt patiënten en familie bij spoedeisende en niet-spoedeisende ambulancezorg.
  • Je voert medisch assisterende handelingen uit.
  • Je verleent hulp bij grootschalige ongevallen en evenementen.
  • Je voert diverse extra taken uit binnen het reguliere/dagelijkse werkproces.
  • Je voert de medische-assisterende handelingen uit op basis van het Landelijk Protocol Ambulancezorg, waarbij je rijtechnisch verantwoordelijk bent.

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie met veel ruimte voor ontwikkeling op een afdeling met gedreven medewerkers. De organisatie is volop in ontwikkeling. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.886,- (schaal 7) bij een 36-urige werkweek. Het salaris wordt aangevuld met een onregelmatigheidstoelage en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris – conform CAO sector Ambulancezorg.

Wij vragen
Je beschikt bij voorkeur over het landelijk erkend diploma ambulancechauffeur of je bent bereid deze opleiding te volgen. Als ambulancechauffeur beschik je over een aantoonbaar MBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van een MBO-diploma. Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B en C1 en een geldig EHBO diploma. De collega die wij zoeken is stressbestendig, collegiaal en heeft inlevingsvermogen. Tot slot beschik je over een gezonde dosis humor.

We vragen tevens bereidheid om een funcie te vervullen in de crisisbeheersingsorganisatie. Je treedt dan op als functionaris bij grootschalige ongevallen en/of rampen. Dit kan (afhankelijk van opleiding, ervaring en competenties) nader bepaald worden. Het draaien van beschikbaarheidsdiensten behoort in dat geval tot de mogelijkheden.

Onze organisatie
GGD Kennemerland bewaakt, beschermt en bevordert de volksgezondheid van de ruim half miljoen inwoners van de Veiligheidsregio Kennemerland. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze burgers. GGD Kennemerland is een energieke organisatie met meer dan 300 medewerkers en bestaat uit Preventie, Advies & Crisis, Jeugdgezondheidszorg en Ambulancezorg. Samen voeren wij een verscheidenheid aan taken uit: van consultatiebureau tot Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen, van infectieziektebestrijding tot medische milieukunde. GGD Kennemerland is onderdeel van de Veiligheidsregio Kennemerland. Meer informatie vind je op onze website www.ggdkennemerland.nl.

Solliciteren
Enthousiast geworden? Reageer dan voor 23 februari aanstaande via www.werkenbijdevrk.nl

Neem voor vragen over de functie contact op met mevrouw Kim Zuurmond, teammanager Ambulancezorg (telefoonnummer 06-12975902).

 

 

Ambulancechauffeur [Haarlem]
Beoordeel dit artikel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here