Home Vacatures Ambulancechauffeur Evenementenzorg

Ambulancechauffeur Evenementenzorg

710
0
Ambulancechauffeur Evenementenzorg
Nederland / parttime

Ben jij ambulancechauffeur? En vind je het leuk en leerzaam om je naast je huidige baan in te zetten op evenementen? Dan is de feestelijke werkomgeving van Witte Kruis Evenementzorg iets voor jou.

Heeft er iemand medische hulp nodig? Dan assisteer jij de ambulanceverpleegkundige bij het opstarten van de spoedzorg op zowel medisch als verpleegkundig vlak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (medische) uitrusting en technische staat van de hulpverleningsvoertuigen.

Wat vragen wij van jou?
– Je werkt momenteel als ambulancechauffeur;
– Je beschikt over het diploma Ambulancechauffeur;
– Je bent gewend om zelfstandig te functioneren;
– Je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wat krijg je van ons?
Bij Witte Kruis Evenementenzorg krijg je de kans om je als ambulancechauffeur in te zetten op diverse evenementen in het hele land. Dit kan een hardloopwedstijd of wielerkoers zijn maar ook een grootschalig evenement zoals een festival met meer dan 10.000 bezoekers. Voor jouw inzet krijg je uiteraard een vergoeding:

– Bruto per uur: € 25,00;
– Per kilometer: € 0,19 (reiskostenvergoeding);

Heb je interesse of wil je meer weten?
Wil jij als Ambulancechauffeur aan de slag bij Witte Kruis Evenementenzorg? Dan komen we graag met je in contact. Vertel ons per mail meer over jezelf en de werkervaring die je al hebt of stel je vraag. Deze mail mag je sturen naar evenementenzorg@wittekruis.nl.