Home Vacatures Ambulancechauffeur

Ambulancechauffeur [Apeldoorn]

179
0

Ambulancechauffeur
Apeldoorn / fulltime

Maak jij het verschil als Ambulancechauffeur bij Witte Kruis? In onze regio Noord- en Oost Gelderland (standplaats Apeldoorn) hebben wij ruimte voor een nieuwe collega. Je ontvangt een jaarcontract op basis van 36 uur per week (met intentie tot verlenging).

Elke dag een andere werkomgeving en situaties die soms in een paar seconden veranderen. Als ambulancechauffeur bij Witte Kruis maak jij het verschil voor mensen die medische hulp nodig hebben. Jij zorgt ervoor, dat de ambulance op tijd op de juiste locatie is.

Als ambulancechauffeur bestuur je in eerste plaats de ambulance. Je hebt aan het begin van je dienst geen enkel idee waar je heen rijdt en wat of wie je aantreft. Dat maakt het werk afwisselend. Het vraagt veel van je flexibiliteit, reactievermogen en geduld. Bij spoedopdrachten, waarbij je binnen een minuut de ambulance start, zorg je dat je de ambulance veilig en snel door het verkeer heen loodst. Bij geplande opdrachten zorg je er voor dat je op het afgesproken tijdstip op de locatie bent en vervoer je de patiënt rustig en veilig naar huis of naar een zorginstelling.

Je werkt altijd samen met een ambulanceverpleegkundige. Samen vormen jullie een hecht en sterk team.  Op de plaats van bestemming aangekomen assisteer je de ambulanceverpleegkundige, zowel op medisch als verpleegkundig vlak, voer je hulpverleningstaken uit bij calamiteiten en verricht je administratieve werkzaamheden. Daarbij werk je nauw samen met de andere partners in de keten van zorg en dienstverleners. Weer terug op de post draag jij de verantwoordelijkheid voor het onderhoud aan de ambulances.

Het werk als ambulancechauffeur is afwisselend, boeiend, zwaar en elke dag weer bijzonder. Kun jij de afwisseling en uitdaging aan? En heb je de juiste bagage?

Dit vragen we van je

  • Afgeronde MBO opleiding op niveau 3 of 4 en in het bezit van een geldig EHBO- en reanimatiediploma
  • Diploma ambulancechauffeur (of bereidheid dit te halen);
  • Rijbewijs C1 en minimaal drie jaar rijervaring;
  • Technisch inzicht en technische kennis;
  • Woonachtig in de regio, regio kennis is een pre;
  • Bewijs van beroepsvaccinaties (of bereidheid deze vaccinaties te halen);
  • Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Driven by care
Witte Kruis mag met 830 medewerkers en 157.000 ambulanceritten per jaar dan wel de grootste Nederlandse speler in ambulancezorg zijn, toch houden we onze organisatie prettig overzichtelijk. Bijvoorbeeld met hechte, regionaal gerichte teams die de zorg op het juiste moment dicht bij de patiënt brengen. In alles wat we doen, gaan we voor een betere gezondheid, veiligheid en kwaliteit van leven. Niet voor niets luidt ons motto Driven by care. We zijn uiterst gemotiveerd om de patiënt de beste zorg te leveren, stellen ons flexibel op, zetten in op blijven leren en gaan voor teamspirit in de directe samenwerking met collega’s en ketenpartners. Heb jij dezelfde instelling? Dan maken we graag kennis met jou.

Een mooi aanbod
Werken bij de grootste ambulanceorganisatie heeft zo zijn voordelen. Je maakt deel uit van een professionele organisatie met korte en heldere lijnen, hebt toegang tot goede bij- en nascholingsmogelijkheden, een prima faciliteitenregeling, en werkt met moderne middelen en innovatieve technologieën die de patiëntenzorg ten goede komen. Binnen Witte Kruis heb je je persoonlijke ontwikkeling zelf in handen: je kunt bijvoorbeeld neventaken verrichten en je zo meer specialiseren. We betalen je conform de cao Ambulancezorg  2019 (aanloopschool 40, na diplomering 45).

Zorgvuldig van start
Een gesprek met je leidinggevende en je toekomstige collega’s, een meerijdienst, een assessment, een aanstellingskeuring en een referentiecheck volgens de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen. Onze sollicitatieprocedure is zorgvuldig. Zo gaan we samen goed van start. En dat geldt ook voor ons uitgebreide inwerktraject. Ben je nog niet in het bezit van het diploma ambulancechauffeur? Dan volg je de opleiding op onze kosten.

Solliciteren of meer weten?
Wil jij als ambulancechauffeur het verschil maken voor patiënten en collega’s? Solliciteer en stuur je cv en motivatie naar sollicitatieNOG@wittekruis.nl. Eerst meer weten? Bel Armand Buschman, operationeel hoofd, :06-182 025 25. We horen graag van je! Reageren kan tot 20 september 2019.

Op 2 oktober organiseren wij in Apeldoorn een speeddate avond met sollicitanten. Reageer je op deze vacature, reserveer de avond van 2 oktober dan alvast in jouw agenda. In de laatste week van september versturen wij de uitnodigingen voor de speeddate avond. De opvolgende gespreksronden vinden plaats in week 41.

https://kombijdeambulance.nl/vacatures/1290/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here