Home Algemeen Algemeen Ambulanceblog aanwezig op ambulance vakbeurs 6 en 7 april

Ambulanceblog aanwezig op ambulance vakbeurs 6 en 7 april

479
0

Het was nog niet definitief, maar nu kunnen we het met zekerheid zeggen; Ambulanceblog zal vertegenwoordigd zijn met een kleine stand op het ambulance evenement in Harderwijk op 6 en 7 april.
Ambulanceblog dat eind 2013 is begonnen al initiatief van een door een op dat vlak getalenteerde ambulancemedewerker was het al snel een groot succes.
Soms moest een werkgever nog even wennen aan het idee, maar al snel kreeg Ambulanceblog bijval vanuit de gehele sector.
Een jaar later werden de Twitter domeinen @Ambulanceblog, @AmbulanceActueel en @Ambulancezorg samengevoegd en werd het geheel ondergebracht bij een in sociale media gespecialiseerd bedrijf.
Dit gaf de oprichter van Ambulanceblog mogelijkheden om te groeien en Ambulanceblog verder te professionaliseren.

Inmiddels kunnen we zeggen dat ambulanceblog het online medium is voor de ambulance professional, er zijn inmiddels vele gast-redacteuren die hun medewerking aan ambulanceblog verlenen.
Ook mede door de inzet van deze gast-redacteuren is het mogelijk dat ambulanceblog de stand op de beide dagen in april kan bemensen.

Omdat achter ambulanceblog geen grote organisatie staat, maar enkel een redactieteam die haar werkzaamheden geheel vrijwillig uitvoert kunnen we ons geen grote stand veroorloven, het feit dat we er staan moet genoeg zijn.
Inmiddels hebben we via Jintheadvies onze beheerder budget ter beschikking gekregen voor het aankleden van de stand.

We hopen ook jullie op onze stand, F11 te kunnen ontvangen, waar we al dan niet onze kennis kunnen uitwisselen en misschien wel nieuwe contacten kunnen maken voor een item voor op ons portal.

Tot ziens op 6 en 7 april in Harderwijk.

Vorig artikelAmbulanceZorg Limburg-Noord innoveert met Telemedicine
Volgend artikelBoekentip: Slanker door kanker
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.