Home Algemeen Ambulance Rotterdam-Rijnmond: Trainingen videolaryngoscoop afgerond

Ambulance Rotterdam-Rijnmond: Trainingen videolaryngoscoop afgerond

72
0

De maand september heeft bij ARR in het teken gestaan van de implementatie van de videolaryngoscoop (VL). Onder verantwoordelijkheid van de afdeling Leren & Ontwikkelen heeft leverancier Secma een maand lang instructie gegeven aan alle ambulanceprofessionals. Vanaf de werkvloer hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen over deze nieuwe ontwikkeling.

Vanaf de eerste week van oktober komt de VL beschikbaar op ieder ALS voertuig. Veel dank hiervoor aan de Materialencommissie! Vanuit de afdeling Kwaliteit & Innovatie is dit mooie product officieel overhandigd aan de operationele ambulanceprofessionals.

bron: Ambulance Rotterdam-Rijnmond

Vorig artikelStart middencomplexe ambulancezorg in Noord-​Nederland
Volgend artikelRAVU: Minister Kuipers op werkbezoek bij het ZCC Midden-Nederland
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in