Home Algemeen Algemeen Ambulance Amsterdam: Officiële opening nieuwe standplaats bij SLAZ

Ambulance Amsterdam: Officiële opening nieuwe standplaats bij SLAZ

1746
0

Op donderdag 11 september om 16.00 uur zal een nieuwe vestiging van Ambulance Amsterdam officieel worden geopend. Deze locatie is gevestigd op het terrein van het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) in Amsterdam-West. Met deze nieuwe -extra- standplaats zullen naar verwachting de aanrijtijden van ambulances verder verbeteren.

Daarnaast wordt hiermee gestreefd naar een intensivering van de samenwerking met de Spoed Eisende Hulp-afdeling en de Huisartsenpost. In de nieuwbouw is ruimte voor maximaal zes ambulances en één reservevoertuig.

Vorig artikelJuridische inbedding Medisch Hulpverlener
Volgend artikelAmbulance diensten maken zich gereed voor invoering LPA8
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.