Home Algemeen Amarok ambulance en powerload brancard

Amarok ambulance en powerload brancard

2258
0

Onze collega’s van de East Midlands Ambulance Service hebben recent een Amarok ambulance in gebruik genomen.

De Volkswagen Amarok ambulance waar we op dit portal al eerder over spraken is voor de East Midlands Ambulance Service uitgerust met een Stryker power-load brancard. Hier is gekozen voor de oplossing in de vorm van een compacte, goed verende en vierwiel aangedreven Volkswagen Amorak ambulance. De Finse opbouwer Tamlans heeft een goede combinatie van bovenstaande op de markt gebracht. Bijkomend voordeel is dat het onderhoud aan de complete ambulance wordt uitgevoerd door lokale Volkswagen dealers.

In Nederland is de Volkswagen Amorak bij diverse diensten langs geweest, ook op één van de eilanden is proef gereden, of de Volkswagen Amorak van Tamlans binnenkort te zien is op de Nederlandse wegen is ons niet bekend.

Met de inbouw van de power-load brancard kan de Amorak van Tamlans in overweging worden genomen mede dankzij het totaalpakket en de goede rijeigenschappen. Onderstaande ambulance is uitgerust als ALS ambulance, maar volgens onze informatie worden er mogelijk ook BLS ambulance van dit type afgeleverd, evenals deze uitgevoerd met een power-load brancard

14220395618_f740b34cf1_k

 

Vorig artikelBetaal meer voor ambulances en voorkom incidenten
Volgend artikelWijzigingen RVV 1990 betreffende busbanen en vluchtstrook bij A2 en B vervoer
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.