Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vierde Nederlandse Triage Congres

9 april, 2015 / 09:30 - 17:00

Gratis

Getuige het succes van voorgaande jaren met 400 deelnemers in 2014 denken wij de triagisten, artsen en leidinggevenden te plezieren met een uitnodiging voor het vierde Nederlands Triage Congres waarop prikkelende onderwerpen worden verwoord door sprankelende sprekers.

Het 4e Nederlands Triage Congres is een congres voor de hele keten spoedzorg, dus SEH, HAP en 112. Dit jaar met pakkende lezingen over triage bij het neergestorte Turkse vliegtuig in 2009 en Trendwatcher Adjiedj Bakas over trends in de spoedzorg. Vier rondes met workshops met boeiende onderwerpen zoals triagecultuur verschillen, het niet-pluisgevoel, spoedpost anno 2016, huisarts of ziekenhuis?, ‘zo kan ik de nacht niet’, teveel of te weinig ambulanceritten?, pijnmanagement, triage bij verslaafden, omgaan met allochtonen, hoe gebruik ik mijn stem en hoe veilig moet de triage zijn? Kortom, keuze te over!

 

Doet u triage? Dit congres biedt veel workshops om nieuwe vaardigheden te verwerven.

Is uw focus gericht op de organisatie van triage? Hier is dé gelegenheid zich te informeren en te brainstormen over nieuwe ontwikkelingen.

Programma

De congrescommissie heeft voor dit congres weer een aantrekkelijk programma met prikkelende onderwerpen voorbereid.

  • Pakkende lezingen over agressie bij triage door Hans Kaldenbach en de toekomst van de gezondheid door trendwatcher Adjiedj Bakas.
  • Boeiende workshops over de verschillen in triagecultuur; het niet-pluisgevoel; spoedpost anno 2016; huisarts of ziekenhuis?; ‘zo kan ik de nacht niet in’; teveel of te weinig ambulanceritten?; pijnmanagement; triage bij verslaafden; omgaan met allochtonen; hoe gebruik ik mijn stem en hoe veilig moet de triage zijn?

Kortom, keuze te over! Voor uitgebreide informatie bekijkt u de volgende programma’s:

Dagindeling

Het programma begint plenair en splitst zich na de pauze in twee groepen: triagisten en leidinggevenden/artsen. Beide groepen volgen vier rondes met twee grote sessies en twee workshops naar keuze. De spectaculaire afsluiting is plenair. In de pauzes is er gelegenheid om NTS-applicaties te bekijken.

 

 

Organisatie: inhoudelijk door de Nederlandse Triage Standaard, logistiek door DOKH.

Het congres is voor zes uur geaccrediteerd voor artsen, verpleegkundig specialisten en triagisten.

Gegevens

Datum:
9 april, 2015
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Figi theater
Het Rond 2
Zeist, 3701 HS Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier