Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Veilige zorg begint op de meldkamer”

26 oktober, 2017 / 12:00 - 17:00

Gratis

Het bepalen van de juiste hulpverlening … vaak zijn het beslissingen die de verpleegkundig centralist op de meldkamer ambulancezorg onder druk neemt. In een split second, afgaand op wat hij of zij hoort, soms met beïnvloedende factoren zoals een drukke omgeving en meerdere meldingen tegelijkertijd. Dat vergt snel schakelen. Na het afronden van een, soms heftige, melding gaat de centralist meestal meteen weer over op de volgende melding. En altijd met kwaliteit en patiëntveiligheid hoog in het vaandel. Dat vraagt het nodige van onze centralisten.

Tijdens het symposium krijgt u antwoord op vragen als:
Hoe gaat het maken van de juiste keuze precies in zijn werk? Wat zijn de factoren die daarop invloed hebben? Hoe bewaken we de kwaliteit en houden we de standaard hoog? Hoe faciliteert de RAV haar medewerkers hierin? Hoe bieden we samen met ketenpartners de beste zorg?

Programma

U bent op 26 oktober aanstaande van harte welkom vanaf 12.00 uur; een uitgebreid lunchbuffet staat dan voor u klaar. We lichten alvast een tipje van de sluier op van het programma:

  • We starten om 13.00 uur met een ludieke opening.
  • Verschillende sprekers nemen u mee in hun belevenissen op de meldkamer.
  • In de workshops kunt u zelf aan de slag.
  • Laat uw stem horen tijdens het discussieforum.

Na de afsluiting rond 17.00 uur is er de mogelijkheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een hapje en een drankje.

Goed om te weten

Deelname aan het symposium is gratis. Komt u met de auto? Dan ligt bij vertrek een parkeerkaart voor u klaar. Accreditatie wordt aangevraagd.

Kortom, dit mag u niet missen. Noteer de datum alvast in uw agenda. Begin september ontvangt u de definitieve uitnodiging met het gehele programma. Graag tot 26 oktober!

Gegevens

Datum:
26 oktober, 2017
Tijd:
12:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

RAV Brabant Midden-West-Noord
Telefoon:
073 680 4050
Website:
http://www.ravbrabantmwn.nl

Locatie

Verkadefabriek
Boschdijkstraat 45
's-Hertogenbosch, 5211VD Nederland
+ Google Maps

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier