Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rode Kruis Conferentie ‘De toekomst van Evenementenhulpverlening’

9 mei, 2019 / 09:00 - 16:30

Op donderdag 9 mei 2019 organiseert het Rode Kruis een conferentie over ‘De toekomst van Evenementenhulp’. Deze vindt plaats op de KNVB Campus in Zeist. De conferentie is bedoeld voor iedereen die zich inzet voor ontwikkeling en innovatie op het gebied van evenementenhulpverlening, sportgeneeskunde en preventie voor deelnemers van grootschalige sportevenementen en festivals in Nederland.

Programma en inschrijving

Onder begeleiding van dagvoorzitter Gijs Wanders gaan we met diverse experts in gesprek en proberen we relevante vragen op het gebied van evenementenhulpverlening te beantwoorden.

Hoe kunnen we bijvoorbeeld de risico’s in de hulpverlening beperken? Zijn deze risico’s te voorspellen? Hoe kunnen we van fouten leren en dezelfde fouten voorkomen? Wat zijn de nieuwste technische innovaties op het gebied van veiligheid? En hoe kunnen we ze het best inzetten tijdens evenementen?

Medisch coördinator Chris Troyanos deelt zijn internationale ervaring en de jarenlange kennis die hij heeft opgedaan bij grootschalige sportevenementen, zoals de Boston Marathon.

Arts en initiatiefnemer van de Veldnorm Evenementenzorg Pim de Ruijter vertelt over hoe de Veldnorm duidelijkheid moet verschaffen over kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en patiëntveiligheid op evenementen door eerstehulpverleners, zorgprofessionals en zorgorganisaties.

Kortom, een ideale gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen en samen na te denken over de toekomst van hulpverlening.

Voor aanmelden en meer informatie klik op deze link.

Locatie

KNVB Campus Zeist
Woudenbergseweg 56
Zeist, 3707HX Netherlands
+ Google Maps

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier