Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rettmobil [Fulda Duitsland]

11 mei / 09:00 - 13 mei / 17:00

€20

Vakbeurs op het gebied van Redding en Mobiliteit. Deze beurs geldt als Europa’s grootste ambulancevakbeurs.

Indrukwekkende cijfers

De beurs Fulda GmbH kan met trots terugkijken op een project dat is uitgegroeid van een kleine nationale tentoonstelling tot een internationaal tellend evenement. De cijfers spreken voor zich: Waar op eerste RETTmobil in 2001 ongeveer 3.500 bezoekers en 63 standhouders werden geteld. Tijdens het 19e RETTmobil, waren dat er 30.619 bezoekers en 545 exposanten.

Wat is de RETTmobil?

De tentoonstelling is de galerie Fulda, een aantrekkelijke locatie in het centrum van de Bondsrepubliek, is terug voor drie dagen platform voor alle full-time en vrijwilligers en hulpverleners van onder andere brandweer, ambulance, rampenbestrijding, Rode Kruis enz. Daarnaast leidinggevend personeel, voor gebruikers en beleidsmakers van ministeries, gemeenten en verenigingen. Met een totale oppervlakte van 70.000 vierkante meter: 19 tentoonstellingszalen. Tentoongesteld fabrikanten van ambulances en voertuigen van hulpdiensten, exposanten uit bedrijfswageninrichting, spoedeisende geneeskunde, kleding en draadloze technologie, uitgevers, professionele verenigingen, enz.

Drie pijlers van het succes.

De uitstekende reputatie van RETTmobil opgericht vanaf het begin op drie pijlers:
Tentoonstelling, opleiding en mobiliteit. Het doel is om producten en diensten te tonen aan innovaties om trends te identificeren introduceren. Dus ga van de toonaangevende vakbeurs is ook van vitaal belang voor de industrie en economie. Uitstekend programma omvat medische en reddingsdiensten cursussen, seminars en workshops.

De 20e RETTmobil is geopend op de drie dagen van 9 tot 17. Voor het eerst meer dan 3.000 gratis parkeerplaatsen voor bezoekers beschikbaar. Toegangsprijs van € 20. Voor diegene die met de trein naar Fulda komen rijd er om het half uur een gratis pendelbus.

Gegevens

Begin:
11 mei / 09:00
Einde:
13 mei / 17:00
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.rettmobil-international.com/en/start-page/

Organisator

Messe Fulda GmbH
Telefoon:
+49(0)6619628115
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Rettmobil Fulda
Wolf-Hirth-Strasse
Fulda, Hessen 36041 Duitsland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier