Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag Witte Kruis Apeldoorn

18 mei, 2019 / 10:00 - 16:00

Een unieke inkijk bij ambulanceorganisatie Witte Kruis tijdens de open dag

APELDOORN – Ambulanceorganisatie Witte Kruis organiseert op zaterdag 18 mei een open dag op hun ambulancepost aan Saba 4 in Apeldoorn.
Een dag vol spannende demonstraties en leuke activiteiten, zo beloven de organisatoren Jarno Goedkoop en Arjan Verhagen. “We gaan er een feestelijke en leerzame dag van maken voor jong en oud.”

Wat je precies kunt verwachten, vertellen ze nog niet, maar een tipje van de sluier oplichten willen Jarno en Arjan wel. “Ambulances hebben altijd een aantrekkingskracht op mensen. En wij willen graag iedereen een kijkje geven achter de schermen. Naast onze eigen ambulances zijn er op deze dag ook ketenpartners aanwezig. De brandweer, het Rode Kruis, de wensambulance, de meldkamer en nog een aantal belangrijke partners.”

Naast de demonstraties en een tentoonstelling van de materialen die worden gebruikt in de ambulance, is er ook genoeg vermaak voor kinderen. “Je kunt je laten schminken, kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, er is een speurtocht en je kunt zelfs een bezoek van de ambulance aan je school winnen”, vertellen Jarno en Arjan enthousiast.

Deze feestelijke dag vieren ze graag met de inwoners van Apeldoorn, dus mis deze unieke kans niet en kom op zaterdag 18 mei tussen 10.00 en 16.00 uur langs.

 

Gegevens

Datum:
18 mei, 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Apeldoorn, Witte Kruis
Saba 4
Apeldoorn, 7332BH Netherlands
+ Google Maps

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier