Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe opleiding tot ambulanceverpleegkundige

28 maart, 2019 / 19:00 - 21:00

DEN HAAG – Witte Kruis verzorgt op 28 maart 2019 aan de Mangaanstraat 86 in Den Haag een informatieavond over de nieuwe opleiding ‘Lange Tranche’ die in september van start gaat. Deze opleiding wordt verzorgd door de Ambulance Academie en leidt mensen met een MBO V of HBO V opleiding, een big-registratie en minimaal twee jaar werkervaring in een klinische setting in 18 maanden op tot ambulanceverpleegkundige.

De personeelsproblematiek binnen de zorg is groot. De sector is op verschillende manier bezig oplossingen aan te dragen en Witte Kruis is, samen met andere ambulanceorganisaties, nauw betrokken bij de ontwikkeling van deze nieuwe opleiding. De opleiding wordt door de ambulance academie verzorgd en de diverse inwerktrajecten vinden plaats bij de aangesloten ambulanceorganisaties.

Tijdens de informatieavond (19.00 – 21.00 uur) kun je vrij binnenlopen, rondkijken en het gesprek aangaan met regiomanagers of ambulanceverpleegkundigen. Op diverse tijden is er een algemeen informatiemoment met inhoudelijk meer informatie over het opleidingstraject.

Inschrijven voor deze avond kan via de website kombijdeambulance.nl
Witte Kruis start met het aanbieden van de lange tranche opleiding in de regio’s Haaglanden en Zeeland.

Gegevens

Datum:
28 maart, 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://kombijdeambulance.nl/

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier