Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe ambulancepost Goes wordt feestelijk geopend

28 september, 2019 / 10:00 - 16:00

Goes – Ambulanceorganisatie Witte Kruis organiseert op zaterdag 28 september een open dag op hun nieuwe ambulancepost aan de Hudsonweg 2 in Goes.
Een dag vol spannende demonstraties en leuke activiteiten, zo beloven de organisatoren. “We gaan er een feestelijke en leerzame dag van maken voor jong en oud” vertelt Jeroen de Smit, ambulanceverpleegkundige.

Wat je precies kunt verwachten, vertellen ze nog niet, maar een tipje van de sluier oplichten wil de organisatie wel. “Ambulances hebben altijd een aantrekkingskracht op mensen. En wij willen graag iedereen een kijkje geven achter de schermen. We zijn ontzettend trots op deze nieuwe locatie en kunnen niet wachten om de mensen in Zeeland een rondleiding te geven.”

Naast de demonstraties en een spannende reanimatiecompetitie, is er ook genoeg vermaak voor kinderen. “Ze kunnen zich laten schminken, ze kunnen zich uitleven op het springkussen en er is genoeg te zien”, besluit Jeroen.

Deze feestelijke dag vieren ze graag met de inwoners van Zeeland, dus mis deze unieke kans niet en kom op zaterdag 28 september tussen 10.00 en 16.00 uur langs.

Gegevens

Datum:
28 september, 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier