Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hulpverleners Tribute Tocht

24 oktober, 2015 / 10:00 - 17:00

De Stichting Miles4Justice en de Hans Horrevoets Memorial Race zijn net als jullie van mening dat we beter voor “ons” personeel moeten zorgen.

Daarom organiseren deze organisatie op zaterdag 24 oktober 2015 de eerste Hulpverleners Tribute Tocht. Hiermee willen we graag deze mensen die tijdens de uitoefening van hun beroep gewond zijn geraakt in het zonnetje zetten.

In de jachthaven van Drimmelen (Biesbosch) kunnen 100 lichamelijk en/of psychische gewonde hulpverleners aan boord stappen van een van de zeilboten, motorboten of de rondvaartboot, om even heerlijk te genieten. Deze volledig verzorgde dag wordt mogelijk gemaakt door giften en er zijn dus geen kosten voor de deelnemers.

Middels deze Tribute Tocht door het geweldige natuurgebied van de Biesbosch willen we u als hulpverlener hartelijk danken voor de tijdens het werk gebrachte offers.
Aan boord van een van de zeilboten kunt u genieten van het zeilen op de Amer. Of voor degene voor wie het wat sneller of rustiger mag op een van de motorboten. Tenslotte kunt u zich ook inschrijven voor de tocht aan boord van de rondvaartboot om zo al het natuurschoon in een heerlijk rustige omgeving op te nemen.

 

Achtergrond
In 2006 sloeg het noodlot toe tijdens de Volvo Ocean Race, Hans Horrevoets, aan boord van de ABN AMRO II, slaat over boord. Ook al hebben zijn collega’s hem nog weten binnen te hijsen, overlijdt de dan 32-jarige raszeiler.

Ter nagedachtenis aan Hans wordt ieder jaar bij Drimmelen (Biesbosch) de Hans Horrevoets Memorial Race gevaren. Deze race die op 25 oktober wordt gevaren zal op 24 oktober worden voorgegaan door een bijzondere dag voor hulpverleners die gewond zijn geraakt bij de uitoefening van hun beroep.

Bij dit bijzondere evenement in de Biesbosch werken Stichting Miles4Justice en de WSV Drimmelen samen om een geweldige dag te bezorgen voor de gewonde hulpverleners

 

Het programma
Om u een idee te geven van wat u van deze dag kunt verwachten, treft u hieronder het programma aan.

10:00 Ontvangst
10:30 Opening van de dag
11:15 Voorstellen van de bemanning & Lunch
12:00 Naar de schepen
15:30 Terugkomst haven
16:00 Uitreiking aandenken & Borrel
17:00 Einde van een geslaagde dag

Op het antwoordformulier (te downloaden onderaan deze pagina) kunt uw voorkeur opgeven voor meevaren op een zeilboot, motorboot of de rondvaartboot.

 

Wat nu te doen
Schrijf u vandaag nog in door het antwoordformulier (te downloaden onderaan deze pagina) volledig in te vullen en stuur dit aan ons terug. Heeft u vragen, neem dan contact op met Laura Beusker, de projectmanager 088-0801112 of stuur een mail aan info@miles4justice.com.

Voor het evenement ontvangt u van ons nog een uitgebreid programma, routebeschrijving en enkele praktische tips en trucs.
Stichting Miles4Justice en Jachthaven Drimmelen willen u deze bijzondere dag graag aanbieden, er zijn voor u dus geen kosten aan verbonden.

Gegevens

Datum:
24 oktober, 2015
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Miles4justice
Telefoon:
088-0801112
E-mail:
info@miles4justice.com
Site:
www.miles4justice.com

Locatie

Jachthaven Biesbosch
Nieuwe Jachthaven 5
Drimmelen, 4924 BA
+ Google Maps

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier