Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag voor de AVP

12 oktober, 2017 / 13:00 - 18:00

Gratis

De eerste Dag voor de AVP is op woensdag 31 mei in Ouwehands Dierenpark. Een dag die speciaal voor de Ambulance Verpleegkundige wordt georganiseerd. Ben jij een verpleegkundige die verder kijkt dan de dag van vandaag? Ontmoet jij graag collega’s uit het land die ook de zorg willen verbeteren? Dan is dit event iets voor jou! Kenmerkende thema’s gedurende deze middag zijn innovatie, samenwerking en entertainment.
Want wat als je als AVP een waanzinnig idee hebt, hoe zorg je ervoor dat dit idee ook tot leven komt? Hoe betrek je hier andere relevante partijen bij? Hoe ziet de toekomstige samenwerking eruit in de keten van acute zorg? Hoe brengen wij technologie en échte zorg nog dichter bij elkaar?
Vanzelfsprekend is er ook ruimte voor netwerken, plezier en entertainment. Het programma is in de middag, maar alle deelnemers kunnen de gehele ochtend al rondwandelen in Ouwehands Dierenpark. De komst van de reuzenpanda’s is natuurlijk wereld nieuws!

Programma woensdag 31 mei 2017

13.00 – 13.30 Ontvangst

13.30 – 13.45 Plenaire opening door Jeen Beckers (dagvoorzitter)

13.45 – 14.30 Keynote Herman Konings (Trendwatcher en innovatie goeroe)

14.35 – 14.45 Korte pauze

14.45 – 15.25 Break-out Sessie 1: Service Design Thinking door Lisanne Thee en Renate Bongaards

15.35 – 16.15 Break-out Sessie 2: Terugblik op RettMobil Fulda 2017: de must knows van deze beurs door Robbert van Haare

16.25 – 16.35 Plenaire rondvraag door Jeen Beckers

16.35 – 16.55 Keynote Jacco Schutte (Managing Director Radboudumc)

16.55 – 17.00 Plenaire afsluiting door Jeen Beckers

17.00 – 18.00 DAVP netwerkborrel inclusief bekendmaking prijswinnaar iPad, Reuzenpanda & privé vliegtuigvlucht boven Nederland

Break-out sessie 1: Service Design Thinking in de ambulance zorg door Lisanne Thee en Renate Bongaards

Service Design Thinking is een benadering voor het ontwerpen en ontwikkelen van services en diensten (innovaties). Doel is om de kwaliteit van dienstverlening in zijn totaliteit te verbeteren, waarbij uitgangspunt voor deze verbetering de behoefte van de eindgebruiker is. Dit kan zijn een patiënt, maar natuurlijk ook een gebruiker van een applicatie. Bekijk het filmpje maar eens waarin deze aanpak kort wordt toegelicht http://bit.ly/2oqtusT

Lisanne neemt jullie allereerst mee in de methodes en tools om dit succesvol toe te passen binnen de eigen ambulance organisatie. Met haar jarenlange ervaring is zij de uitgelezen persoon om jullie te inspireren, stimuleren en bovenal te faciliteren.

Renate, die zelf jarenlang op de Ambulance heeft gewerkt en nog steeds actief is binnen regio Amsterdam als aanjager van innovatie en verbetering, helpt de deelnemer tijdens deze workshop bij het concretiseren van ideeën. In deze sessie gaan wij handvatten geven om ideeën tot leven te laten komen. Van idee, naar prototype naar werkende functionaliteit.

Is het bijvoorbeeld een goed idee dat toeristen een mogelijkheid hebben om achteraf de gegevens van hun behandeling in de ambulance op te laten vragen? Dit voor hun eigen dossier. En hoe zou dit dan moeten? Wat vragen we van de technologie en hoe veilig is dit? Of stel dat een patiënt wordt voor een tweede keer wordt vervoerd. Is het dan mogelijk om zijn patiëntendossier van de eerste rit op te vragen en in te zien? Enerzijds voor betere zorg, anderzijds om de administratieve last te verlagen?

Dit zijn natuurlijk maar suggesties, we vragen juist de deelnemers van de workshop om al hun inspiratie te delen en samen tot waanzinnige ideeën en verbetering te komen. Sharing is caring!

Break-out sessie 2: Terugblik op RETTmobil Fulda 2017: de must knows van vakbeurs deze door Robbert van Haare

Drie dagen is RETTmobil het platform voor alle ontwikkelingen op het gebied van ambulancezorg, spoedeisende geneeskunde en nog veel meer. Robbert van Haare is expert op het gebied van digitalisering binnen de ambulancezorg en gaat op verkenning in het Duitse Fulda. 70.000 vierkante meter en 19 zalen struint hij af om tijdens de Dag voor de AVP de deelnemer van deze workshop volledig bij te praten over zijn ervaringen, het laatste nieuws en de must knows van deze beurs. Dit zal hij ondersteunen met pakkende anekdotes, beeldmateriaal van deze nieuwste ontwikkelingen en zijn kijk op de innovaties die de komende jaren het verschil gaan maken binnen de ambulancezorg.

Na deze sessie ben je weer helemaal bij en kan je gaan overwegen welke vernieuwing het verschil voor jouw regio gaat maken!

Op deze site staat nog verdere informatie over deze beurs http://bit.ly/2p0eG7i 

Gegevens

Datum:
12 oktober, 2017
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
http://www.dagvoordeavp.nl/aanmelden/

Organisator

NAVARA
E-mail:
jorien.onink@navara.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ouwehands Dierenpark
Grebbeweg 111
Rhenen, 3911 AV Nederland
+ Google Maps

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier