Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

11e Nederlands Reanimatie Raad

12 maart, 2014

€109.50

Op woensdag 12 maart 2014 organiseert de Nederlandse Reanimatie Raad voor de 11e keer het Nationaal Reanimatie Congres.

Al meerdere jaren is het programma van het congres opgebouwd uit verschillende lezingen van experts over diverse aan reanimatie gelieerde onderwerpen. Uit de evaluaties van al die jaren is gebleken dat interactie tussen sprekers, deskundige en het publiek als zeer positief wordt ervaren. Dit jaar wil de NRR die interactie een extra stimulans geven, door de introductie van workshops. Op het congres zullen een 12-tal workshops worden georganiseerd. Alle deelnemers kunnen op het congres aan één workshop deelnemen. Daarnaast is er uiteraard het gebruikelijke programma met lezingen over de meest uiteenlopende actuele thema’s

Michael Kuiper
voorzitter Wetenschappelijke Raad NRR

Elmer van den Berghaage
voorzitter NRR

Doelgroep
Het congres is met name bedoeld voor reanimatie-instructeurs, medisch managers en opleiders ambulancediensten, IC/CCU-verpleegkundigen, ambulancezorgverleners, kinderartsen, anesthesiologen, cardiologen, intensivisten, reanimatiecoördinatoren, hart- en vaatverpleegkundige, beleidsmakers, lesstofontwikkelaars en overige belangstellenden in reanimatie en reanimatieonderwijs.

Programma
De eerste aankondiging van het congres kunt u binnenkort hier downloaden en kan vrij worden verspreid. Aan het programma wordt op dit moment nog hard gewerkt. Een concept programma kunt u hier downloaden.

Datum & locatie
Het congres wordt gehouden op Woensdag 12 maart 2014 van 09:30 tot 17:00 in het Nieuwegeins Business Centre, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein.

Inschrijven
Deelnamekosten zijn € 109,50 ( € 99,50 bij inschrijving voor 2 februari 2014). Inschrijven kan alleen online via de website. Direct na betaling bent u definitief geregistreerd en ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Accreditatie
Voor het programma van het 11e reanimatiecongres zal accreditatie worden aangevraagd bij , Het Oranje Kruis en het Accreditatie Bureau Medisch Specialisten. De congressen van de NRR zijn geaccrediteerd door het kwaliteitsregister van V&VN.

Exposanten
Belangrijk onderdeel van het Nationaal Reanimatie Congres is de beursvloer. De beursvloer geeft invulling aan één van de doelstellingen van het congres. Het creëren van een ontmoetingsplaats voor professionals uit de gezondheidszorg, opleiders, leveranciers en instructeurs. Alle schakels uit de keten van overleven kom je hier tegen. Een overzicht van de exposanten die dit jaar op ons congres aanwezig zullen zijn, kunt u ter zijner tijd hier downloaden.

Meer informatie over de mogelijkheden tijdens ons congres kunt u hier downloaden. Voor meer informatie over de beursvloer of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met Martijn Maas (Ambtelijk Secretaris NRR) via 0413-244138 .

Gegevens

Datum:
12 maart, 2014
Kosten:
€109.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.reanimatieraad.nl/

Organisator

Nederlandse Reanimatie Raad
Site:
https://www.reanimatieraad.nl/

Locatie

Nieuwegeins Business Centre
Blokhoeve 1
Nieuwegein, 3438 LC Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.reanimatieraad.nl/content/?code=ky5Fre2k4vAqHe3PNUmvVQQvfxY3HAmT

Wil je een evenement aanmelden gebruik dan het TIP formulier