Home Algemeen Academie voor Ambulancezorg Academie voor Ambulancezorg jaarbericht 2018

Academie voor Ambulancezorg jaarbericht 2018

534
0

Wij kijken terug op een succesvol 2018. Het was een jaar met vele hoogtepunten zoals de opening van ‘het Experium’ tijdens de Ambulance Challenge. Daarnaast hebben we ook nieuwe (post) initiële opleidingen ontwikkeld. 2018 was een jaar waar we trots op mogen zijn.

De Academie voor Ambulancezorg heeft in 2018 hard gewerkt aan het formuleren van een toekomstbestendige missie en visie. Klanten, stakeholders, belanghebbenden en medewerkers zijn hiervoor bevraagd. Zo is er input verkregen uit de jaargesprekken met de Regionale Ambulancevoorziening (RAV) en is er voor de Academie een klantenonderzoek uitgevoerd. Ook zijn de kernwaarden van de Academie opnieuw geformuleerd in het licht van deze informatie en de gewenste toekomstbestendige ontwikkeling van de organisatie. Als kernwaarden zijn benoemd: verbinden, verbeteren en vernieuwen. In 2019 zal het bestuur de missie en visie formaliseren.

Bekijk hier het jaarbericht 2018

Vorig artikel5g brengt forse veranderingen in de ambulancezorg
Volgend artikelVijf puzzelstukken vallen in Haarlem op hun plek
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.