Home Algemeen Academie voor Ambulancezorg Academie voor Ambulancezorg aanbod post-initiële scholing 2016

Academie voor Ambulancezorg aanbod post-initiële scholing 2016

1478
0

Dit jaar brengt de Academie voor Ambulancezorg hun scholingsaanbod niet uit via een separate brochure. Alle scholingen die de Academie voor Ambulancezorg aanbiedt staan vanaf nu gepresenteerd op de website van de Academie voor Ambulancezorg. De website en de informatie voor de scholingen wordt zo up-to-date mogelijk gehouden. Bekijk regelmatig de website om op de hoogte te blijven!

Je kunt je uitsluitend aanmelden voor een scholing op de Academie voor Ambulance via je regionale opleidingscoördinator (ROC)!

Klik hier om het scholingsaanbod te zien.

Vorig artikelDe “Bachelor Medisch Hulpverlener” een uitdaging voor de ambulancezorg?
Volgend artikelIM bij een en tweezijdig aanrijdgevaar
Redactie
Het algemene redactie account van Ambulanceblog. De redactie van Ambulanceblog streeft een open communicatieplatform na die significant bijdraagt aan kwalitatief uitstekende ambulancezorg. Ambulanceblog heeft contacten binnen Ambulancezorg Nederland (AZN), V&VN en vrijwel bij alle RAV’en van Nederland. Toch opereert Ambulanceblog geheel zelfstandig en bewaken wij de transparantie van berichtgeving zonder daarin gehinderd te worden door belangen van derden. Ambulanceblog is een openbaar podium voor alle ambulancemedewerkers en -werkgevers.