Home Video Reportages 112 en ambulance – hoe werkt het echt

112 en ambulance – hoe werkt het echt

1803
0

Hoe redden de hulpverleners van 112 en ambulance levens? Wat voor apparatuur zit er op de ambulance? Tips van een ambulancechauffeur: wat moet je doen als je zwaailichten in je achteruitkijkspiegel ziet? Waar let de ambulancechauffeur zelf op als hij met spoed rijdt? En wie krijg je aan de lijn bij 112 en welke informatie heeft 112 nodig? Een kijkje achter de schermen bij een spoedmelding en uitleg hoe het werkt.
Dit filmpje is gemaakt door Veiligheidsregio Noord-Holland Noord voor het project Effe Chille Ambu. Kijk op http://www.effechilleambu.nl voor meer info. Op deze site kun je ook uitvinden hoe je de voorlichtingsambulance van de veiligheidsregio naar je eigen evenement of school haalt.

http://youtu.be/e6k407cu76M

Vorig artikelRADHM: Proef Directe Inzet Ambulances geslaagd
Volgend artikelRidderkerk: Ambulances spectaculair meer op tijd
Gijs Peteroff
Samen met een aantal beroepskrachten in de ambulancezorg draag ik graag bij aan een succesvol Ambulanceblog. Ambulanceblog is destijds opgericht om kennis tussen de individuele RAV'en te delen met andere RAV'en. Zo kan kwaliteit op grote schaal geborgd worden, zonder dat elke RAV afzonderlijk het wiel gaat uitvinden.